Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Activiteiten

2004

Oktober 2004

Actie ter ondersteuning van de bewoners van een bejaardenhuis

December 2004

Leerlingen van de basisschool “Het Klokhuis” in Duiven vullen schoenendozen met een verrassing voor de kinderen van de basisscholen in Calafat. Ook computers, engelse boeken voor de bibliotheek en pakken voor de brandweer vonden hun weg naar Calafat.

Oktober/November 2004

Bezoek van bestuursleden uit Calafat aan Duiven. Zij hebben zich met name georiënteerd op cultuur, sport, onderwijs en gemeentelijke voorzieningen.

Juli 2004

Onthulling gemeentelijke borden “Duiven verbonden met: Gemünden a. Main (D), Calafat (RO)”. Borden met deze tekst staan sinds juli 2004 aan de belangrijkste invalswegen van de gemeente Duiven.

Mei 2004

Een Duivense delegatie is in Calafat onder andere voor de officiële ondertekening van de stedenbandovereenkomst tijdens de Dag van Europa/Dag van Calafat door burgemeester Zomerdijk en de burgemeester van Calafat de heer Traistaru. Tijdens deze ontmoeting heeft de gemeente Duiven, Calafat drie borden aangeboden met de tekst (uiteraard in het Roemeens) “Calafat verbonden met Duiven, Nederland”.